Demi och Maddie <3

Klicka för stor bild

Demis teckning till L.A. REID

Klicka för stor bild
Haha aaaw :) vad gullig!

Nya/Gamla personliga bilder

Klicka för stor bild
Klicka för stor bild

Demi och fans

Klicka för stor bild

X-FACTOR DAG 2 (8 juni) [KANSAS] [VIDEO]


BILD FRÅN X-FACTOR

Avsnittet kommer att visas i U.S.A i September.

X-FACTOR DAG 2 (8 juni) [KANSAS] [BILDER]

Klicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlek

Photoshoot med Walmart i 2009 [BILDER]

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek

I LOVE HER


COSMOPOLITAN INTERVJU + photoshoot [BILDER]"Jag kände mig lättad när jag fick reda på det," säger Demi och hänvisar till när hon fick reda på att hon var bipolär, i rehab. "Det var liskom som att jag inte var helt galen, utan att det fanns en medicinsk orsak till det. Det är en daglig sak som du inte får en paus ifrån." Demi berättar om sitt tillfrisknande. "Och om jag känner att jag halkar tillbaka i mina gamla mönster så måste jag be någon nära mig om hjälp, vilket är svårt eftersom att jag gillar att vara självständig."
Och återhämtningen har inte varit lätt, det är därför det tar så mycket mod för sångaren att vara ärlig om det. Även fast hon kämpar, så betyder det inte att hon inte tänker på framtiden.
"Om 10 år vill jag vara gift med barn," berättade stjärnan, som för närvarande är singel, för Cosmopolitan, och tillade att hon håller ett öppet sinne om vem hon väljer hittils.  "Jag har gjort så mycket i mitt liv, att det inte skulle kännas rätt att döma andra människor," säger hon innan hon tilläger: "Åh, jag vet en kvalitet jag inte kan tolerera. Jag skulle aldrig kunna vara med en kille som styr för mycket."

Klicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlek

Acuvue photoshoot [BILDER]

Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
Klicka på bilden för att se den i fullstorlek
003.jpgKlicka på bilden för att se den i fullstorlekKlicka på bilden för att se den i fullstorlek